Ny pryl

Semestern är räddad… har velat fram och tillbaka… iPod Touch eller Archos 605 WiFi…

 Igår blev jag med Archos…. och det var super!! 

Archos:en har 30 Gb (finns i varianter upp till 160 Gb) att jämföra med 16 GB iPod. Ett annat argument är filformaten.. Archos stödjer många fler format, den klarar tillochmed .vob filer (dvs samma format som finns på DVD:er).  iPod är ju mycket mer begränsad där och stödjer bara samma format som iTunes. Man kan surfa trådlöst på båda och det fungerade utmärkt på Archos:en.

Detta innebär att man har en perfekt pryl med sig när man reser i tjänst eller privat. Man kan ha stora delar av sin musiksamling med sig och samtidigt klämma in en 10 långfilmer. Jossan kan få med sig en massa barnfilmer, ljudböcker som hon kan roa sig med under flygturen och så kan vi ha med den när vi går på restaurang. Det innebär att mamman och pappan kan få möjlighet att snacka utan att bli avbrutna av en sjuåring som tycker att allt är tråkigt och att vi skall gå tillbaka till hotellet.

Vi har haft en liknande pryl tidigare som nu har gått sönder. Den hade vi med oss i Grekland och det var verkligen super. Det är inte många prylar som är win-win-win för hela familjen. Men denna pryl är verkligen det!!! Kul när man får chansen att shoppa något sådant!

http://www.archos.com/products/gen_5/archos_605wifi/index.html?country=global&lang=en

3 Responses to “Ny pryl”

  1. Kim Says:

    Hmm… bra med mutbart barn! =D Kommer inga blogginlägg av Joss snart? Var ett tag sedan nu!

  2. jens Says:

    Jo, vi pratade om det igår… men vi hann inte. Jossan vill skriva lite om att hon börjat spela VolleVollKraft (World Of Worldcraft)…. så det kommer nog snart ett inlägg och en liten bild på hennes gubbe!!

  3. Kim Says:

    Hurra! =D

Leave a Reply