Archive for February, 2009

Sommarsemester

Posted in Uncategorized on February 8th, 2009 by Jens

Nu är sommarsemestern bokad. Denna gång en äkta charter-semester med allt vad det innebär. Egentligen är charter något som jag föraktar. Men det kommer väl att sluta med att man sitter där framför scenen medan ett antal pinsamma reseledare försöker göra  något dansnummer till en Markoolio-låt. Gahhh…

Och andra sidan skall det bli himla skönt att komma iväg i början på augusti. Lille Jompe har blivit 4 månader och dessa två föräldrarna är förmodligen helt utpumpade. Vi har bokat 2 veckor.

Lägenheten är en “Happy Baby” lägenhet med två rum med skötbord, barnsäng, barnvagn, inhängnad terass på nedanvåning. Allt för att det skall vara så smidigt som möjligt med en liten plutt. Hotellet har 6 st pooler varav 3 är barnpooler. Hotellet har ett antal restauranger, barn under 12 äter gratis. Det finns lekrum med tv-spel och annat kul. På kvällarna finns det barndisco. Jossan lär har fullt upp vilket ger oss tid till den lille / lilla. Vi hoppas givetvis att Jompe bara skall ligga och sova hela dagarna ( och hela nätterna) så att jag och Jenka kan ligga och läsa, sola och bada.  Vi får väl se hur det blir med det. :)

I varje fall har vi försökt att göra allt så enkelt som det bara går. Vi har inte en tanke på att röra oss utanför hotellområdet. Landet vi skall besöka är vi inte ett dugg intresserade av att se. Planerna är att röra oss emellan poolen , restaurangen, baren (endast för mig) och lägenheten. Eventuellt kanske Jossan vill ner till stranden och snorkla – det är 100 meter till stranden, då får man ju ställa upp.

Gött skall det bli!!

Cypern skall vi till – här är info om hotellet:
Sunwing Resort & Spa – Sandy Bay