Archive for June, 2008

Moanight

Posted in Uncategorized on June 25th, 2008 by Jens

Igår så var jag hemma med Jossan. Hon hade ont i magen och kände sig yr. Hennes mage är ju lite konstig emellanåt så man vill ju inte ignorera henne när hon säger att hon har ont. Jag tror nog mest att det handlade om att hon inte tyckte det var så kul på fritids när nästan alla kompisarna är borta.

Vi spelade faktiskt World Of Warcraft hela dagen… och då menar jag HELA dagen. Vi började direkt efter frukost och sedan spelade vi till klockan fem på kvällen. Vi lyckades levla till level 21! En stund sprang vi runt med Blazius (kusin Calle) som skyddas oss igenom farliga länder så som Wetlands och Barrens. Vi lyckades få ett nytt sorts husdjur – en Soccubus, det är en kvinna med vingar, ben och klövar som en minotaur som springer runt med en piska.

Det var hur kul som helst och väldigt beroendeframkallande. Kul att vi har något som vi båda tycker är kul att göra tillsammans, så man slipper sitta och leka med Barbie för att göra något tillsammans.

Tränat igen…

Posted in Träning on June 25th, 2008 by Jens

Jaha… igår lyckades jag ta mig ut och träna igen. 15 -16 minuter runt 2 sjöar blev det. När jag kom in efter träningen satt Jossan och Jennica och läste Sigge-bok. De var förvånade att jag redan var tillbaka. Jennica tyckte jag varit iväg i 5 minuter och Jossan tyckte att jag varit iväg i 2 sekunder. Ja, alla har vi ju olika tidsuppfattning. Dock är det precis detta som är bra med löpning, det märks knappt och tar inget så mycket tid från alla “måsten”, men ger väldigt bra effekt per tidsenhet!

Tränade

Posted in Träning on June 23rd, 2008 by Jens

Nu var det längesedan som jag skrev något i bloggen. Inte heller Jossan har skrivt något på ett tag. Vi skall bättra oss, jag lovar!

 Igår kväll, strax innan Spanien – Italien matchen, så bestämde jag mig för att chocka min omvärld (sambon då alltså). Jag bestämde mig för att sticka ut och springa. Det var ju en alldeles lugn kväll, med härlig luft efter alla regn. Jag prickade in en lucka i regnet och var ute 15 minuter. Det hinner man runt två sjöar (som snart blir en sjö) på. Det var härligt. Benen bar och molade så härligt resten av kvällen… och natten.

Så nu har jag börjat träna. Jag kanske tillochmed har ett mål med träningen. Men det får vi ta senare. Nu skall jag bara fortsätta träning löpning regelbundet ett tag så får vi se om vi tar tag i MÅLET också. Oavsett vad träningen leder till så är det en investering som nog är bra att göra i kroppen när man är 35 år och snart börjar få ålderskrämpor. Det är ju bra för min astma att ha bra kondis… och det i sin tur är bra för min dykning. Det är förmodligen inte så dumt för min Kite-surfing heller. Kanske tillochmed min sambo skulle uppskatta lite tightare kropp, vem vet?!?

Återkommer med träningsrapporter!